ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu

Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu

GÜLTEPE MAHALLESİ, BAHARLAR SOKAK,NO55 26040 ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR
Vizyon
Evrensel ve toplumsal değerlere saygı duyan, paylaşımcı, katılımcı, özgür düşünceye sahip, değişim ve gelişmeye açık, sorgulayan, çok yönlü bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim olanağı sunan: Tüm çalışanların işbirliği ve dayanışma içinde, her gün daha iyiye ulaşmaya çalıştığı bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Öğrencilerimizi, vatanına ve milletine bağlı, bir üst öğrenim hayatına hazır, çağımız gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı açısından kendisine güvenli, bilgi ve becerilerle donanımlı, toplumla ve kendisiyle barışık, bilimin üstünlüğünü kendisine ilke edinen, çevre bilincine sahip gençler yetiştirmek için varız.
Ulaşım
ODUNPAZARI´INDAN KALKAN 18-13 NOLU HALK OTOBÜSLERİ VE 18 NOLU MÜNİBÜSLERLE(CEM EVİNDE İNİLİR) YADA 32 VE 63(SİYAH)HALK OTOBÜSLERİ İLE (YENİKENT PAZAR DURAĞINDA İNİLİR)OKULUMUZA KOLAYCA ULAŞILABİLİNİR.YİNE MEDLİNE HASTANESİ MÜNİBÜS DURAĞINDAN 34 NOLU MÜNİBÜSLER (YENİKENT PAZAR DURAĞI) İLE DE OKULUMUZA ULAŞMAK MÜMKÜNDÜR.
Okulumuzda servis bulunmamaktadır.
GÜLTEPE MAH.BAHARLAR SOK NO:55