ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü kapsamında  okulumuz 2-B Sınıfı öğrencileri  Eskişehir Hava Şehitliği'ni ziyaret etmişlerdir. Çanakkale Savaşı; dünyanın en büyük ordularının kara, hava, deniz ve denizaltı unsurlarıyla saldırıları karşısında; çok sıkıntılı bir dönem geçirmekte olan Türk Milletinin gerçekleştirmiş olduğu büyük direnişi simgeler.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıldönümü okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Proje kapsamında Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma yarışması yapılmıştır. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik eder , öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Emekli öğretmenimiz Mine KAYA okulumuzda yapılan etkinliklere katılarak bizleri mutlu etmiştir. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

Kas

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  bayrak almaya hak kazandı. "Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde, okulumuz personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve Atatürk haftası hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinlerle anılıyor. Başöğretmen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü  heyecan ve gururla kutladık.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

Emekliye ayrılan değerli  öretmenimiz Mine KAYA ve il içi  atamayla okulumuzdan ayrılan değerli öğretmenimiz Zuhal AVCI öğretmenlerimizin katılımıyla plaketlerini aldılar. Okulumuzda çalıştıkları süre içinde göstermiş oldukları gayret ve verdikleri emekler için teşekkür eder , bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutlluluklar dileriz.

Eyl

Okulum temiz çalışmaları kapsamında okulumuzda denetim faaliyetleri gerçekleştirildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuzda  hazırlanan program ile kutlandı.

Eyl

Okulumuz memuru Battal KAYA'nın kardeşi Fadime GÜLLÜ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Seyitgazi Karaören köyünden kaldırılacaktır. Merhumeye Allah' tan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı dileriz.